Det här med och vara ledig

hmm det funkar inte för mig.. sitter här med massa energi och vet inte vad jag ska göra!
Är ledig i typ 2 veckor nu och alla andra jobbar ..
Suck!

Jag kan inte inte göra nåt..

dagens outfit


JAAAAAAAA!!!!!!!!!

VIVA ESPAÑA!!! hihi rätt lag vann lätt!
Spanien spelade den bästa snyggaste fotbollen, var helt klart det bättre laget. Och hetingen Torres fick bli matchhjälte, kan de bli bättre? Han spelade mkt bättre än mot Ryssland, då han hade rätt så många chanser, men ingen förmåga att göra mål. MKT välförtjänt :D

Guud vad jag hade velat varit i Colmenar Viejo nu och suttit på El rodeo elller cocos med Mimoun och druckit Cervezas (Mahou). Hade betalat mkt för det ;) men Tinas soffa dög ganska bra den med ;)

Hejja Spanien

Viva España!!!!

Nu ska jag dra till Tina för att se fotboll! Hoppas Spanien vinner! och Torres gör mååål


HE IS HOT!!!

Något är knas, men vad?

Jag ha ren känsla i magen att något är fel.. Frågan är bara VAD? Känns som om det är något jag inte vet som jag borde veta. Eller är det bara min fantasi som spelar mig ett spratt?

Varför känns det så, någon som vet?

SATC

Filmen var sååååå bra, lite långdragen stundtals dock.

Men har nog inte skrattat, gråtit och skämts så mkt på 2 timmar..haha..Undrar vem jag är mest lik? hmm skulle tro Charlotte när jag är i ett förhållande och Samantha när jag är singel ;) nån blandning där. sen är jag väl lite lik Carrie i mitt sökande efter Mr BIG. Hoppas jag också nån gång får leva happily ever after.. 'Wants the fairytale too :(
Men min tid kommer förhoppningsvis eller det är klart att den gör!

Älskar när Charlotte bajsar på sig..skrattade så tårarna sprutade! HAHA!!

Sen blev de middag, nu ligger jag här i sängen med MatKoma =S magen pekar åt alla håll :P men gott var det. Åt räkor i kokos sås *mums*

imorn är det servering som gäller, lite nervös dock. Är så formellt på ett bröllop, måste vara så stel och fin i kanten *not my style you know * ;)

LÖN!!!!

Kollade precis internet banken, väntade med ledsna ögon för att titta på kontot som gapar nästintill tomt, MEN!!!
Fick min lön idag som jag trodde jag skulle få om en månad :D och det var 1600 mer än vad jag trott, hur bra är inte det ???

wieeeeeee

*lycklig Johanna studsar omkring*


Girls night ;)

Först ska vi se sex and the city filmen


Sen blir det käk på tandoori *mums*

De andra drar nog vidare, jag går hem och nana kudden ska servera på ett bröllop i morgonen och vill försöka undvika svarta ringar runt ögonen ;)

Borde kanske ha uppdaterat ang. midsommar och veckan som varit.. men det skiter jag i för mkt både bra och dåligt som hänt. ;)

midsummer :D

mamma stressar runt som vanligt, jag försöker fixa en outfit, blir tyvärr jeans och en topp tror jag, lite kallt här

Bilder kommer senare

justja..

25 spänn mer i timmen än vad jag trodde tjänar jag i sommar :D gött gött =P kanske kan de bli en liten resa ändå i sommar =D

jobb, jobb, jobbigt

Idag började jag jobba 10, hur mkt gäster som helst ett tag. Men vi överlevde..Sen var det mkt dötid och tyvärr tid för tänk.. (jag tänker för mkt..suck.. )innan nästa gäng med gäster kom. Som tur var fick jag sluta tidigare, var såå himlans trött, kunde inte alls somna igår kväll..hoppas det går lättare ikväll! Åkte till Tina en sväng och såg eller sov till CSI.

Men jag har hållit min plan idag, trots att det är vääldigt svårt. Men tror det är bra kan hjälpa endel, men snart är det över. Ska bli skönt och få snacka igen. Saknar det!

Fick ett mail idag, tack betydde mkt. Men vi får se, orkar inte ta tag i det också nu. En dag i taget. Imorrn är det jobb i 3-4 timmar sen paddling med Tinis och Mois. Får se om jag druttar i och blir uppäten av fiskar, min största skräck. Det finns faktiskt hajar i indalsälven, visst ni inte det?

Buenas noche

När de krisar som mest...

.... vet man vilka ens riktiga vänner är.. Det har jag fått erfara! En är iaf bort plockad från listan.  Förstår fortfarande inte hur den tänker/tänkte... Jag anser att det var grymt egoistiskt och elakt, men det kanske är bara jag, Nä just de de flesta håller med.

Mina riktiga vänner ni är guldvärda. Kärlek till er!

full

fullare fullast var jag igår, tror jag bestämt...

men hade grymt kul, tack för en sjukt rolig party kväll tjejer :D

Fredag den 13:e

Tur att man inte är skrockfull ;)

Idag blir det jobb, jobb, jobb. börjar 13 och slutar 01. kul, not! odrägliga fulla, slemmiga människor *yippie*  men skönt med cash :D

Hatar att vara singel...

asså jag fattar inte.. bara för att man ändrar sin civilstaus på ett ex. antal forum. Är det då helt okej att folk börjar skicka snusk meddelande, addar en på msn och bli allmänt odräglig och stötande? fattar inte. Blir bara så trött, är jag ute efter nåt så säger jag väl för faan till. Om jag vill ha någon så lär den personen få reda på det och jag vill inte att random(förlåt för jag snott uttrycket från dig :P ) folk ska hålla på och vara allmännt porriga. Det är för faan kränkande, visst kanske ska man vara tacksam men känner mig bara äcklad. Och göra det via internet, snacka om att gömma sig bakom ett skal. vill man ha mig får man faan göra det "live" och inte lama försök bakom en dataskärm.

Å för de andra så jävla het är jag inte.

haha nu kommer väl inte en jävel våga närma sig, så farlig är jag väl kanske inte.. men blir bara trött på "lasse 35 +" som tror han är coolast i stan och sååååå himla charmig. En vanlig kille på 22+, trevligt yttre, social, rolig, smart, sex intresserad, lååång, stora händer och fötter, inte konflikt rädd, rak, öppen, ärlig, lite romantisk, vältränad(eller iaf mån om sitt utseende utan att bli fåfäng),  ordnad ekonomi och framtids planer är mer än välkommen att höra av sig. är det för mkt begärt? Då skulle jag kanske fundera över det, hade iofs en sån (- inte konflikt rädd), men det funkade inte heller.. hmm kanske dax och välja en annan sorts kille? fram tills jag finderat ut det så är en sak säker "lasse 35+ " har inget att hämta iaf .

Upprörda Kvällsfunderingar.....

bilägare :D

Glömt och berätta. :P mina föräldrar gav mig en liten bil. Ingen flashig sak,  men det är ändå en bil och den rullar på bra! Älskar min lilla röda fara ;) och jag får ta med den till uppsala till hösten, om de nu blir uppsala, who knows! inte jag för tillfället :P

Kanske ska breaka up oftare, alla blir så snälla och ger mig massa saker och tid! Skämt åsido, nä hade hellre haft ett lyckligt förhållande än att få grejor. Men tydligen kan man inte få allt.

Snart dax för jobb..suck.. vill inte :P

A new day

Ska ut och springa en sväng med voffsingen, är inte så jätte pepp. men men vill man losse lite kilo är det bara att sätta igång.


Sen jobb kl 17-21 hoppas det är lugnt *hoppas* Måste ju lära mig ny drinkar tills imorgon. Eller så kanske jag slipper stå i baren *önsketänkande*

ups and downs

hela jävla tiden....

Fuck...

Mammi som pudelrockare

har lekt lite med min nya mobil ;)



HELL YEAH! =D

lite vårruset bilder =D

   
Vackert NOT =P

Men faan vad grymma vi var!


                  

Promenad, lektion och hemstjutsning

Idag körde jag Andreas och Henrik till tågstationen, var alldeles för tidigt att kliva upp kl 7.45 för jag var ju tvungen att stjutsa Moa till skolan först..suck..Och vääääldigt långt till bonsgryttjen, men inga missöden på väg och grabbsen hann i tid till tåget :D vi hann till och med att prova på Califronia burgers på Max också
*mums* riktigt god, dock inte så jättemkt gucca smak, och vääldigt kladdig


Sen tog mamma och jag en långpromenad med Nizze. Har dock fortf träningsvärk efter striptease Areobicen med carmen electra ;) men förhoppningsvis kan jag bli lite fit

Sen höll jag lite dressyrlektion för mammas kompis på Lizzy, fasiken vad man saknar att hålla lektioner och rida själv seriöst!


Tack du för du vet vad idag ;)

Nya singellivet, jobb och shopping

Var med Tina och hennes kompisar i lördags. Hade jätte trevligt, längesen man kände sig så uppvaktad ;) var vääldigt trevligt att för en gång skull känna sig uppmärksammad. Dock inget direkt boyfriend material är nog inte redo för det än på ett bra tag, men skönt att veta att man fortf är gågnbar på marknaden ;)

Idag började jag jobba på Holmö café, var en lugn start som förhoppningsvis håller sig =D

Har tröst shoppat väääldigt mkt på sistone, blev ett linne/tisha på cubus, sommarklännning, väska, ett par blåa tygskor  och ny läppemoj! Ska försöka få lite bilder på det!

Blankat en tenta för första gången i mitt liv

Och det känns wonderful! första gången i mitt liv lyssnade jag mig själv och kände att det inte var ärligt mot mig själv att skriva en 18 p tenta och bara har sovit 2 timmar per dag i 4 nätter och inte ätit nåt utan att spy på 4 dagar. Inte de bästa förutsättningarna liksom. Bättre att få komma hem <3 och landa, jobba på tingsrätten få arbeta med det jag håller på med i praktiken och sedan naila tentan i augusti :D

Nu vill jag bara hem! Träffa alla underbara människor som faktiskt älskar mig över allt och faktiskt står ut med mig och som kan bråka och tjafsa och sedan lösa allt till det bästa!

Move along



Kämpar på och allt känns lite lättare.

Imorgon är dock tentan och det får gå som det går, hoppas på bra frågor och lite flyt.
*håll tummarna*

Sen går färden till Sundsvall och familjen ska bli underbart, glömma allt som varit och blicka framåt.

Torbjörn har lovat att allt går över och han lovar aldrig saker han inte kan hålla!  Han har även lovat ett gott rött vin och grillning tills imorn jag kommer hem =D
Tack familjen för att ni finns där ni är guldvärda

Det är över nu....

Jag kommer nog inte skriva så mkt mer i bloggen på ett tag. Har bara ledsamma känslor och inget jag direkt vill förmedla. Nu ska jag ägna mig åt mig själv, komma ur starkare ur det här, gå vidare, bli lycklig med nån som faktiskt vil bli lycklig med mig (även fast det är långt långt i framtiden) men hoppas den dagen kommer iallafall.
* jag ska ägna mig åt mina vänner och familj
* växa som människa och gå vidare

Ju mer jag intalar mig själv kanske det blir verklighet..Förhoppningsvis annars vet jag inte vad jag tar mig till...

Vill ju bara bli LYCKLIG, är det för mkt å begära?

Varför blir det aldrig som man tänkt sig!?

Hur mkt man vill så blir det aldrig som man tänker och vill.
Spelar ingen roll hur mkt man försöker.. eller gör det det? borde vi försöka mer? När vet man när det är dags och ge upp och gå vidare. 'varför har ingen svar på mina frågor.

Hur kan något vara så perfekt  samtidgt var fel och inte fungera!?
Kan någon svara på det!?
Man blir aldrig klok på något

Bilder från teränghopp

image59





RSS 2.0