Back from Fjällen...ont i kroppen

Haft en underbar weekend i Vemdalen.. bra väder fast väääldigt kallt - 20 grader..ish. åkte slalom 2 dgar och längd en dag. Är väl ingen stjärna på det där med slalom men det gick bättre och bättre :D men har så fruktansvärd träningsvärk i vaderna och låren...kan knappt gå.. ser ut som jag haft ja ni vet vad  i en hel vecka ..


Såg även Fredrik Reinfeldt idag på ICA vemdalen.. med värsta bodyguarden...hahah.. han är ju ännu tjockare i vinterkläder och en ful blå mössa. Först ser jag den här body guarden med en sån där snäcka i örat..å då tänkte jag att det var nåt lurt på G.. Så jag följde ju självklart efter!! å vem står inte där i godis disken.. jo, freddan R! Snacka om besvikelse, trodde ju minst de skulle vara värsta coolasnygga popstjärnan typ.. Freddan är inte så grrrr.

Nu bär det av mot uppsala 07.25 imorrn bitti :D ska bli sååå skönt att pussa på A och plutten igen..Moa är ju inte så pussvänlig eler viillig...suck.. Tonårsbrudar ;)

Gonatt å sov gott
over and out, eller vad man nu brukar säga

De älskade mig ;)

hahah.. något självgod man kan vara! IMen ntervjun idag med If gick kalas bra. De verkade nöjda, jag är nöjd. Förutom att jag kanske måste ställa in min NYC resa :`( men har jag inget jobb i sommar blir det svårt att leva. Ska vänta ut i det sista med att avbeställa, om det nu går.

Fick tag i de ridstövlarna jag letat överaltt men inte hitttat, de kommer imorgon till King's hästsport! billiga var de också*yippie*
Bara de passar *hoppas hoppas*

Sen drar vi till fjällen så fort Moa slutar... hur ska man över leva en helg utan internet :s

Ikväll ska jag åka till Emma och kika på hennes och pojkens nya längehet. Ska bli kul att se hur de ha det :D käka lite karra och se film kanske!

Fruktansvärt...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2075100.ab

Tankarna går till mamman och anhöriga.



Frågan är om man som mamma vill vakna upp efter en sån där händelse.. tveksamt, jag hade nog hellre följt med mina barn (som jag någon gång i framtiden kommer att få). Inte roligt att vakna upp och veta att sina barn är mördade.. Vem kan döda någons barn inför deras mamma? uscha, vart är världen på väg..suck..

Nä nu ska jag nog gå och lägga mig. Ska nämligen upp tidigttidigt imorgon för intervjun hos IF. Känns lite pirrigt, men det ska nog gå bra!

Natti natti, sängen är tom :(
det saknas något

Borde bli bättre på att blogga...

Ja nu var det long time sen jag bloggade. Är nog inte så bra på det här..

På väg till mongolojd familjen igen ;) ska bli jätteroligt! Vi tjejer ska ha en tjejweekend i fjällen jag, mammi, Mois och mommo :D Bara dricka vin( alltså inte moa då) softa , åka lite skidor förhoppningsvis äta mumsigt!  men Först är det Ybuss i 4 timmar som gäller... thank God för internet på Bussen!

Imorgon är det intervju kl 10.00 på IF, hoppas jag får jobbet om jag inte får nåt på tingsrätten eller HovR. Synd bara att jobbet är i Sundsvall och inte Uppsala :( massa pendling i år igen.. Vara utan A och plutten i en hel somamr till kan ju bli svårt. De är ju sååååå söta          
                                                                           

nä nu ska jag sluta skriva..och packa ihop det sista grejorna, har väl glömt hälften som vanligt

RSS 2.0